9 aug. 2022 alleen Jong!

 

2022

Volgend seizoen gaan wij alleen met jonge duiven spelen.

Tijdens dit seizoen al eens aangegeven dat we alleen met duivinnen en jongen wilden gaan vliegen. Even de doffers de doffers gelaten maar toch weer gepakt en meegedaan op vluchten. Doelstelling was om niet meer een groot gedeelte van iedere avond met duiven bezig te zijn. 3 ploegen is bij ons 3 uur vliegen en dat iedere avond vanaf maart / april dat gaan we komend jaar eens  iets anders doen.

Wij hebben duiven

Ja zo hoort dat maar er kruipt zo nu en dan een gevoel van :

De duiven hebben mij ( op vlieghok) .

En dat is niet hetgeen wat we willen . Op het kweekhok van Toon  in Zwolle gaat dus ook niets veranderen . Op het vlieghok in Steenwijk wel.

Wij willen dus na dit seizoen ook geen duiven  meer op vlieghok hebben. Alles gaat weg. Dit om te voorkomen dat als er nog duiven zitten we die toch weer gaan pakken voor de vluchten in April. De verleiding zal er dan zeker zijn .

Postduiven is een verslaving denk ik . Een goedaardig virus🙈.  Een prettige verslaving maar die gaat zich in 2022 beperken tot het spelen met alleen maar jonge duiven.

Andere Hobby’s

De belangrijkste is de kleinkinderen. Ja daar gaan we samen ( mijn vrouw en ik) nog meer tijd aan besteden . Wat een plezier geeft ook dat. Het allermooiste!

Nog een hobby van ons is fietsen. Daar willen we meer kilometers mee maken. Ja  zoveel leuke dingen en dus gaan we keuzes maken . Dat hebben we gedaan (Toon en ik)!