29 mei Felicitaties

Gebrkruisweg.nl

Het is mooi om te zien hoe je site bezocht wordt. Na zo een topuitslag zijn er ook nieuwe bezoekers op onze site. Wij hopen dan dat ze het interessant vinden en vaker terugkomen. Wij schrijven natuurlijk over de goede prestaties maar ook over zaken die minder prettig zijn om te vermelden. Ik noem dan bv de coli , verliezen , een mindere of slechte training, slechte prestaties  etc etc.

Vanmorgen was Henk Marsman even op bezoek , site bezoek, en gaf ons nog een felicitatie en gaf aan dat hij gisteren nog een achterblijver terug kreeg van Troyes. Die zag er heel goed uit dus was even verzorgd . Dat geeft ons weer hoop op het nog terugkomen van 3 doffers .

Gebeld

Ja , ik heb Gert Jan Beute zaterdagavond gebeld. Natuurlijk vonden wij het …… dat hij met 1 duif voor ons zat. Je vloekt ook even maar denk dat een ieder dat zou doen. Daarna Gert Jan gebeld en gefeliciteerd. Als er dan toch iemand voor me moet zitten dan hij maar. Ook gevraagd naar zijn pillen waar hij die vrijdag over schreef. Maar eens over nadenken. Leuk dat hij ons ook noemde :

Ook kreeg Toon leuke berichten binnen. Zo was comb Deinema -Kruisweg 1e in afdeling 8 kring noord met een duif waar ons bloed ook in zit . Het was een leideman /timmermanxpasch duif. De timmerman x duif kwam uit ons kweekhok en de Albert Timerman duif was een laat jong via Albert.

Ook berichten via telefoon: