21 aug . Trek

Vakantie

Wat een heerlijk gevoel. Vandaag de vlucht nog even meepakken. Hok klaar maken voor Gerrit en dan zondag op pad. Koffers pakken en go. Onze zoon past op huis  .

Jong

Met jong kan het beter! Mis dit jaar trek op het hok bij jong. Er zal een fout gemaakt zijn . Te vroeg gescheiden? Kan. Maar er is ook wat anders. Alle duiven gaan dus weg na het seizoen. Vroeg collega liefhebber  bij de club of ik niet een paar hield waar je aangehecht bent. En daar heb je de crux! Aangehecht , een band? Ja het is dit jaar anders. Kijk er zijn goede duiven die lekker presteren of gepresteerd hebben maar heb ik een band met de duiven? Dit jaar in ieder geval anders. Met jong ook. Dat is niet zoals ik vind dat het hoort. Dit wil ik ook niet maar het is wel zo. Dus een seizoen even iets anders.

De 32

Zo is deze week een duif weg van training. Kan de harde wind zijn geweest maar ik vind t vreemd. Was een goede jonge duif. Stond ook aardig in klassement maar weg. Gerrit zei roofvogel maar ik twijfel. Denk ongeluk maar dit komt hier nooit voor in deze tijd van seizoen.

Vertrouwen

Is dus iets minder . De duivinnen trainen aardig hoor . 1 1/2 uur maar ik mis iets en dät is de trek naar hok . Doffers trainen ook leuk. Een uur. Zegt helemaal niets. We zullen zien. 26 mee naar Echternach.