23 aug Vakantie


Echternach

Afgelopen weekend vlogen we vanuit Echternach. Een 335 km voor onze duiven. Ooit eens een vakantiebestemming voor ons geweest. In ieder geval een dorp waar ik tijdens een vakantie met mijn vriendin, en nu mijn vrouw, ben geweest.

Het woord ‘vakantie ‘ zit er nu wel bij ons in. Zijn vrijdagavond begonnen met een verrassingsdiner. Beide zonen hebben ons verrast.

Mijn vrouw en ik zijn tijdens vakantie 34 jaar getrouwd. Nu al een kado!

Aankomst

Zaterdag nog even de duiven binnen zien komen.  De 1e was er ineens , de 2e die vorige week 1 e was kwam uit nw. Maar de 3e ! Ik stond op een trapje en zag de duif van ver komen . Tussen huizen door uit Oost. Echt van ver een duif die daalde en vleugels even stil hield toen weer verder en jawel nog verder duiken. Zo gaaf , zo mooi. Nog weinig gezien dit. Even was hij weg maar toen gelijk tussen de daken als een komeet naar plank. Prachtig . Het is de 10. Jawel de duif die nog altijd in de prijzen zit en tot nu toe beste duif is in club en 2e in rayon en in 12e van Afdeling.

In club zijn we 2 ,5, 7 ,9 enz . Een 2e prijs . Met een klein verschil met 1e duif. Op 335 km een paar seconden . Heel bijzonder..Met uitslag tevreden.

Nu op vakantie . Lekker fietsen, eten, drinken en nog veel meer . Genieten dus.

We hebben goede oppas en verzorging!