13 Juli Trots op onze duiven

2 vluchten 2x Winst

Maar wat was het zwaar vandaag. Vorige week voor de jonge duiven 2 nachten mand en zware vlucht. Vandaag om 12.10 los en een wederom een zware vlucht. Het komt oa door de buien en door de Noord Westen wind. Vorige week een 2e in de club en vandaag :

 

Een 20e in Afdeling op 8905 duiven:

 

oude duiven ook een zware Midfond vlucht.

Onze 1e duif wint ook een 1e in de club. Voorde 2e duif moeten we een 33 minuten wachten:

Nummer 1 de 17-486. Deze doffer kwam vanuit Sens op 9 juni en week  later thuis. hij was nergens binnen gelopen want hij zag er niet uit. Zwarte poten. Donkere  neusdoppen. Mager. Op 7 juli was hij klaar voor Deurne een 150 km. Een 57e prijs vd 175 in de club. Niet top maar op tijd. Vandaag een 1e in club en een 41e op 5847 duiven in de Afdeling. Petje af!

A fijn . 2 x winst op 1 zaterdag. Bij oud hebben we alles thuis en bij Jong moeten we er nog 3. ( Zaterdagavond) Vorige week hadden we bij jong een 8 duiven die niet thuis zijn gekomen. Kan mij niet herinneren dat wij ooit zoveel duiven in 1 vlucht kwijt zijn geraakt. A fijn we zitten weer op 30 duiven mee vandaag. Uiteindelijk komen we altijd zo uit op een 30 stuks jonge duiven voor start seizoen. Het waren er dit jaar iets meer maar nu zitten we dan rond de 30.

Verwacht er morgen nog wel thuis.

De Winnaar Arlon:

De Winnaar Heusden Zolder: