12 Juli Vitesse Stand

Eindelijk

Nog even terug naar start van het seizoen. De 1e Vitesse vlucht. Onze duiven kwamen super echter hadden we problemen met klok. Nou dan loop je in de standen dus al min 750 tot max 1000 punten mis.

Nu zijn er een aantal aftrekvluchten maar dat is altijd afwachten met die zondagvluchten. Gaan we naar zondag is het automatisch een aftrekvlucht! Die regel is wel zo bijzonder. Maar goed . We hebben nu bij Samenspel E met 200 leden een nieuwe stand Vitesse met 1 aftrekvlucht. Dan zie je gelukkig gerechtigheid voor onze duiven. Niet voor baasje hoor want die maakte de fout maar juist onze duiven verdienen die vermelding in de top van de competitie:

In de Afdeling staan we, van de Rond de 1000 leden, op een 40e plaats. Mooi dat onze duiven er nu tussen staan want ze doen het tot op heden heel goed. Er komen is 1 maar er blijven is 2 en 3!

Generaal Kort

Door deze nieuwe stand staan we ook vermeld in Stand Generaal Kort.:

 

De top 10 van Samenspel E Generaal Kort op 12 juli. We staan hier toch tussen stuk voor stuk  TOP liefhebbers op een 7e stek. In de Afdeling op een 33e plek! Bij Generaal lang een 35e Plaats. Ik zal nog even laten zien met welk hokje we dat doen:

Dit is het . 2 x 1 mtr breed en 2 meter diep. Dit is totale vliegafdeling oud. Wat ik hier mee wil zeggen? Laat je niet wijs maken dat je een echt groot hok nodig hebt voor resultaten. Natuurlijk is het mooier, makkelijker, handiger, wellicht beter maar het kan ook op een kleine ruimte. Dit biedt dan ook perspectief voor de kleine liefhebber of startende liefhebber.

Wat heb je nodig? 1. Goede duiven, 2. gezonde duiven , 3. goed hok en 4. goede verzorging. Ik zeg hierbij niet dat dat bij ons allemaal het geval is maar we doen wel ons best. En tot nu toe zijn we super tevreden over het seizoen.