17 juli. Vloerbedekking

Lava

Na de coli kregen de jongen een nieuwe bodembedekker. Het was de Lava van Embrechts Theunis. Mooie laag erin gelegd en beviel heel goed. Na verloop van tijd ging ik toch steeds meer stof zien net boven de lava. Dit werd steeds meer en ging het eens goed bekijken. Bij het voeren is het vaak een strijd en wordt er stevig door de lava gelopen . Er kwam steeds meer stof en 2 weken geleden heb ik het er ook uitgegooid. Man man wat een stof kwam er vrij. Het was een soort poeder wat er door heen zat ja en dat gaat stuiven als je er op loopt.

Dit kan komen omdat ik er zelf ook steeds op loop maar dan nog. Ik vond het niet prettig en dan denk ik dat de duivies het ook njet prettig vinden.

Eruit dus en nu weer gewoon dikke laag schelpenpad.

Duiven

In of bij Duiven zat een jong . Zat eerst bij onbekende liefhebber en was mager . Een duivenkennis uit Duiven heeft deze duif opgehaald bij 1 e adres en bijna 2 weken verzorgd. Zoonlief heeft de duif opgehaald. Is weer aardig bijgekomen en we gaan eens kijken of die er bij gaat komen. Ben Brandenburg bedankt voor de goede verzorging!