12 juli Doffers?

907

Een schitterende doffer en wat vliegt hij goed. Heeft deze liefhebber een gedachte om alleen met duivinnen te vliegen? Ja die is er geweest. Had/ heeft met tijd te maken . Dit seizoen ook even paar weken gedaan. Dit betekent weinig trainingen voor de doffers en andere begeleiding. Toen ik duivinnen een week niet kon spelen toch een paar doffers gepakt en ze stellen ons niet teleur. De 907 is lekker bezig zeg.

De laatste midfond vlucht was ook weer belangrijk . En hij zorgde voor de overwinning in onze club PV De Koerier . Er was ook een 2e prijs voor ons .

In West , Samenspel E en Afdeling ( 14e)ook top :

Heel blij mee want deze doffer heeft al vaker voor winst gezorgd.

Jong

Het is 10 juli en de eerste wedstrijd voor onze jonge duiven wordt gevlogen. Ze hadden op donderdag nog een lap gehad die nog niet goed was gegaan. Heel lang gevlogen. Op vrijdagavond alle 35 in de mand. Ingekorfd door Toon.

 

Onze 1e vlucht met jong is niet altijd even goed. Verwachting was nu ook niet goed. Hoe verbaasd was ik met ons 1e jong wat kwam aanvliegen. Veel te enthousiast stond ik bij het hok. Volgens mij als een soort vogelverschrikker. Idioot ! Deze kwam binnen met de 2e duif. Is nog niet zo erg. Maar soms kan ik mijn enthousiasme niet de baas.

Uiteindelijk een aardige uitslag met alles thuis . Er moesten za avond nog 3 komen en bij thuiskomst van club nog 2. Op zondag de laatste.

21 vd 35 in de prijzen.

Tussenstanden

Even een paar tussenstanden . En ik zeg zo vaak :

Er komen is 1 er blijven is 2!

West is bijna 100 leden.

Samenspel is bijna 200 leden

Afdeling is bijna 1000 leden