8 juli eindelijk

Jong

Met jong eindelijk weer op pad geweest. Na Kampen wat niet goed ging kwam Zutphen. Ging ook niet goed. Weinig verliezen hoor maar geen antenne die binnen paar minuten de jongen registreert. Heel veel jongen kwamen 1 voor 1 binnen. Dan wil ik ze gauw even de kop schoon maken door kort en makkelijk vluchtje te geven maar het weer zat niet mee of echt geen tijd.

Dus woensdagavond jl weer even naar Ens. Dat is een eitje dacht ik en dat was nu ook weer zo. 19.30 los en dan zijn waarschijnlijk veel duiven weer in hok. Streep naar huis en in auto gaat de benzing live aan 1 stuk door piiiiiiiiiiieeeeeeeeeeepppppppp. BAM alles thuis en in hok.

Donderdagmiddag vrij. 15.40 los tussen Wezep en Kampen. Nou dat was me weer een vlucht zeg. Blauwe stukken met lossing en het ging steeds meer dicht zitten aan eind vd middag. Direct naar huis moeten ze en zou dan geen probleem zijn , maar nee hoor. Ze zullen wel groepen duiven hebben ontmoet en heb ze dus nog niet goed genoeg dat ze daar doorheen vliegen. Moet er nu om 22.00 uur nog 2 hebben vd 37.