16 juli. 50!

Goud

even iets anders:

Mijn favoriete liefhebber Harm van Sluis is vandaag 50 jaar getrouwd . 50 jaar getrouwd met Truida. Voor Truida een prestatie.😘

Beide van harte gefeliciteerd . Proost!!

Harm zit ongeveer al 60 jaar in duivensport. Ik ben 13 jaar geleden begonnen bij PV De Koerier. Harm was er ook al lid. Als je bij een club komt als leek moet je veel,  heeel veel leren. Wat ik van Harm heb geleerd? Wat ik nooit zou vergeten is het hechten van een wond bij een duif. Ik had tijdens een melkersavond ( is dit het goede woord) gehoord over zelf hechten van een wond bij een duif. Harm vertelde hierover. Natuurlijk had ik later ook een duif die gewond was. Harm gebeld of hij me kon helpen en ja hoor ik kon daar terecht. Samen de duif gehecht en deze duif vloog later gewoon weer prijs. Dit vergeet ik nooit en vanaf dat moment zit er hier een naald , aansteker en garen in een kistje .