8 april. Raar

Rare uitslag

zaterdagavond jl ,bij afslaan klok in de club, zei een collega liefhebber dat wij de snelste duif in afdeling hadden. Op de blauwband meldingen. Wel met 2 losplaatsen hoor! Maar ook de snelste dus vanuit Duiven. Er staat wel iemand met hele hoge snelheid maar dat klopt niet zei Harm.  Wij hadden dat ook gezien. Wij hebben ook gehoord dat er duiven in Heino zijn gelost die in Duiven het vertrekpunt hadden moeten hebben. Foutje wat ook is bevestigd door de lossingscommissie van de afdeling.

Nou dan gaan we kijken op Compuclub maar de uitslag is niet aangepast. Het is training dus niet belangrijk maar het blijft vreemd. Ik had liever de juiste uitslag gezien . Deze is:

We beginnen met plaats 68 maar dat had nr 1. moeten zijn. Dus van ongeveer 2500 duiven de 4 snelsten. Ja , onze duiven verdienen daarvoor de complimenten. 20 mee en 18 in de prijs. Trots!

We weten dat t niet telt. Dat niet iedereen duiven mee had. Maar het staat wel aardig.

Hagel

Gisteren hebben zowel de Duivinnen als ook de doffers kennis gemaakt met hagel. Was niet de bedoeling maar is toch gebeurt. Wilde ze even in beweging zien. De hagel was er zomaar😉.  Ging wel aardig eigenlijk..

Vandaag ging het onder koude omstandigheden ook aardig. Wel een fout met voer gemaakt. Omdat het koud is te zwaar en ook teveel gevoerd. Maar ze mogen dit weekend gewoon thuis blijven dus we gaan dat maar iets aanpassen.