6 april Begin en Eind en Begin

Start seizoen 2021

Afgelopen weekend een trainingsvlucht. De 1e van het seizoen. Deze was wellicht iets te goed. In club , rayon en district de snelste duif cq duiven. Het was een training en dat weten we maar het geeft wel een goed gevoel. Denk dat ze gezond zijn. Dat is t belangrijkste.

Zoals we in 2020 het seizoen zijn geëindigd beginnen we in 2021. Nog meer bijzonder is zoals we in 2020 begonnen starten we ook in 2021.

3 april 2021. 1e vlucht

Laatste vlucht 2020 : jonge duiven 12 sept

1e vlucht 2020 . Training 23 mei . Late start ivm Corona:

 

 

Het zal wel geen toeval meer zijn maar het geeft geen garantie voor dezelfde resultaten die in t verleden zijn behaald. Absoluut niet . Dat weten heel goed. Zo zit de duivensport natuurlijk niet in elkaar. Zo makkelijk is het niet. Het kan zomaar weer anders gaan. De kunst is om ze gezond  te houden.

Wat een weer

Zo , wat een slecht weer. 2e paasdag de duiven binnengehouden. Vandaag wel naar buiten. Redelijk vroeg 16.15 thuis dus de doffers er eerst maar uit. Deze voor een goede hagelbui net weer binnen. Na de bui een aardig rustige lucht dus ook de Duivinnen los. Ze zijn lekker in beweging geweest. Toch nog .

Je kunt ook terug lezen in tab “Nieuws”.  Stukje met Kers 🍒 als titel . In zoekregel ‘kers’ invullen en je bent er.