10 april. Duif

Geen vlucht

Afgelasting van de 1e officiële vlucht en toch veel met duiven bezig geweest. Vanmorgen eerst de doffers eruit. Schoonmaak afdeling doffers. Na de doffers de Duivinnen los. Ook schoonmaak afdeling Duivinnen. De groep die vloog met Duivinnen was groot. Er zaten vreemde duiven tussen. 1 duivin van ons is meegegaan met die groep. Die groep bleek van Gerrit Vedder te zijn, van de Maargieshoeve. Deze duivin is thuis gebracht door Gerrit. Dank je Gerrit!!

Na de Duivinnen is jong eruit gegaan. Totaal nog geen interesse in vliegen. Ja een paar rondjes en dan gek doen en op daken zitten. De afdeling jong schoongemaakt en oh oh wat wordt er alweer geruid. Wat zijn de meeste jongen ook lelijk🙂😉.
Zelf ben ik dan lekker rond het hok en in de tuin bezig. Ze moeten er aan wennen. Ze komen ook al aardig op het hok , plank en rond het hok zitten. Loop er lekker doorheen. Voor t eerst ook buiten een bad en jawel de meeste jongen maken er gebruik van.

Na het bad gaan ze lekker op de coniferen liggen en dat zie ik graag..

Ps zie je ook het nieuwe grasveld? Graszoden gelegd en alweer 2 x gemaaid en voor de coniferen vandaag wat grind gelegd. Ook weer netjes.