7 mei. Nieuw bloed.

Genieten

Na een succesvol weekend blijf je altijd even hangen bij de uitslag. Even nagenieten en dat mag vinden we. Je kijkt dan ook even naar de kampioenschappen en dat ziet er ook goed uit. 1e in Rayon West op Vitesse. Komen we later wel op terug.

Kweekhok Toon

Vandaag hebben we aantal jongen bij Adrie en Mary Kors opgehaald. “Deze zijn het beste van het beste” zegt Adrie.  Toon had aantal duiven voor Adrie en Adrie heeft aantal duiven voor Toon. Geweldig mooi dat het zo kan toch? Wij vinden het super en zijn er blij mee maar ook Adrie is gelukkig met hetgeen er verhuisd is van kweekhok Zwolle naar Steenwijkerwold.

In 2008 zijn wij, Gebr. Kruisweg,  begonnen en hadden altijd heel veel respect voor die Top liefhebbers die ieder jaar bij de kampioenen horen. (Nog steeds hoor!).  Adrie Kors is zo een Top liefhebber. Een Meester is het. Wat een kennis van duiven heeft deze man.! En wat hebben Adrie en Mary veel gewonnen zeg. Wat hebben ze eigenlijk niet gewonnen kun je je wel afvragen.
Als dan zo een groot Kampioen bij je komt voor een duif van Toon zijn kweekhok dan komt er wel een gevoel van trots bij je op. Van het een komt het ander en zo zijn er later meer duiven naar Steenwijkerwold gegaan en nu ook van ’t Wold naar Zwolle. De bedoeling is om er beiden beter van te worden en dat moet je natuurlijk altijd maar afwachten. Adrie en wij hebben er het volste vertrouwen in.

De jongen stonden er prima op. Echt kwaliteit en dat mag nu verder uitgroeien in Zwolle. Mooi hoor.

Adrie en Mary bedankt!