6 april Klussen

60

Afgelopen weekend heerlijk geklust. BBQ gebruikt dus gezellig. Het duivenhok krijgt een grote beurt. Het is nu 12 jaar oud en dan zijn er o.a. wel een paar rabatplanken aan vervanging toe. Met hulp van mijn vrouw wordt het weer een hok waar ik trots op ben :

Zaterdag zijn we 4 jongen kwijtgeraakt. Dat wist ik niet want tel de 55 jongen niet iedere dag. In de avond al 1 opgehaald. Zondagmorgen kwamen er 2 thuis en zondagavond nog 1 opgehaald bij clubgenoot Danny . Zelf ook een duif opgevangen van een clubgenoot en de duif maar even thuisgebracht .

DAn zitten we nu op de dag voor mijn 60 ste verjaardag . Man dan gaan we de zestig in . Vond het als kind een leeftijd waarvan je dan zei dat is “oud “! Nou dat voel ik nu echt niet zo bij mijzelf. Zal het nog slimmer vertellen ik voel me soms nog een kind . En ja soms gedraag ik me ook nog als een kind. 😘