10 april .Thuis

Pasen

We staan met zijn allen voor Pasen 2020. Een heel bijzondere Paas. De Corona perikelen komen wel steeds dichterbij. Dus het blijft belangrijk om de adviezen te respecteren.  Stelde mijn vrouw voor om zaterdag te gaan fietsen echter zij vraagt zich af of dat wel verstandig is. Met zijn 2 en kan natuurlijk maar stel je voor dat iedereen zo denkt dan is het wel erg druk op fietspad . We denken er nog maar even over.

Irritant

is wel dat er maar constant gesproken wordt over thuiszitten en verveling. Of thuiszitten en niet weten hoe je alles moet plannen . Op radio en TV hoor je niet anders.

Zal zeker zo zijn echter wil wel zeggen dat er ook nog mensen zijn die nog gewoon werken.  Het % zal niet groot zijn gezien de rust op straat en bij kantoren maar ze zijn er. Vaak ook werk wat heel belangrijk is en denk dan aan bv zorg. Die mensen maken extra uren voor de zorg. Het gepraat en geklaag  over thuiszitten mag wel iets minder.

Dan de mensen die financieel problemen krijgen / hebben is ook veel erger dan thuiszitten ivm Corona . Die mensen moeten proberen de kop boven water te houden.

Hobby

Als wij dan toch thuis moeten blijven met Pasen dan maar weer lekker in tuin en van de duiven genieten . Wat heerlijk toch deze hobby.