16 mei Doffers

Opvallend

De training van de doffers was al veel beter dan bij de duivinnen. Ik praat over vorige week. De week voor de 3e prijs Teletekst Quievrain Afdeling Friesland. Eigenlijk maken de duivinnen de uitslagen bij ons. Al wel enkele jaren. Broer Toon zou ook alleen met duivinnen spelen. Zelf aan ‘t eind van 2018 ook over nagedacht alleen heeft het teveel voeten in aarde op het beschikbare hok wat we nu hebben. Dus het vlieghok niet veranderd. Doffers vlogen vorig jaar ook wel goed maar duivinnen wonnen eigenlijk altijd wel.

Nu op Quievrain wint een doffer en op plaats 3 en 4 ook een doffer. Is opvallend en zijn we natuurlijk blij mee.

Nu deze week laten de duivinnen ook een mindere training zien en zijn doffers lekker bezig. Wat de oorzaak van mindere training is weten we nog niet maar zullen daar eens goed naar kijken als we weer thuis zijn.

Weert

Vanuit Weert , 3 weken geleden, won er ook al een doffer op de voet gevolgd door onze Super duivin de 144. Ja die is wel heel bijzonder want ze was nu ook weer 2e . Zal alle prijzen eens een keer op een rijtje zetten van haar want dat wordt wel heel bijzonder. Op Weert waren ze beide ook 1 en 2 in t Rayon en snelste duiven op kortste afstand in Afdeling ( Met zuidwesten wind).

Kortom eens goed kijken naar duivinnen.  Vrijdagavond laat weer thuis dus zaterdag maar eens goed opletten .