12 Mei Oppas

Vakantie

De helft van ons , Gebroeders Kruisweg, geniet van een vakantie in Griekenland. Ik ben jl  donderdagnacht vertrokken en heb de verzorging overgelaten aan 2 collega liefhebbers. Ron is vrijdagmorgen begonnen en Gerrit gaat  komende week ook helpen. Ik wil als eerste beginnen om te vermelden dat wij super blij zijn met de ondersteuning van beide mannen. Met deze hobby ben je behoorlijk gebonden aan huis en dan is deze hulp wel heel bijzonder.

Gerrit had al eerder een vrijdagavond onze duiven ingekorfd en de volgende dag kwamen ze super. Niet op uitslag na te lezen , jammer genoeg, omdat de baas een fout had gemaakt met de klok. Maar dat ze toen al goed waren was een feit.

Afgelopen weekend had Ron de verzorging op vrijdag overgenomen en ook ingekorfd. En wat een uitslag zeg en ook zichtbaar in de uitslag gelukkig. Ron heeft ze zaterdag ook binnen geloodst en pats boem de

1 e getekende op een 3e plaats in Afdeling met 19.843 duiven. De getekende kon Ron zelf zetten en denk dat we dat vaker gaan doen. 1e getekende is 1e in club en dat lukt mij nooit. Maar ook een 3e prijs met Teletekst in Afdeling Friesland.

Gaaf hoor dit.

We hebben dus goede oppas voor het vlieghok. Ook hebben we oppas thuis geregeld dus het was lekker weggaan. Op het vakantie adres de blauwband natuurlijk wel gevolgd , app  contact met Ron, en gemeld en dat is dan wel gaaf hoor. Top gedaan Ron.