Training

Slecht

De training van jong is niet goed. Niet wat we gewend zijn. Komt steeds wel een duif eerder beneden. Wil dat niet zien. Extra gemotiveerd maar uiteindelijk werkt dat ook niet meer. Kortom een 60 min training wordt het niet . Ja als ze en in ochtend en avond los gaan maar dat wil ik eigenlijk niet.

Vorig jaar was het super en zie. U toch wel enig verschil. Wegtrekken is net zoals vorig jaar : weinig. Ze vlogen toen rondjes huis zolang als we wilden. Nu niet.

Goed we gaan het zien as zaterdag.

Terug

Kreeg onlangs ( 1 1/2 week ) een duif terug die werd gebracht door iemand uit Veenendaal. Was niet thuis dus kreeg telefoontje. U bent niet thuis maar heb een duif voor u. Deze is ook van u. Ooh?  Deze werd gebracht door vader en dochter . Ze hadden de duif verzorgd en moesten in Meppel ook een duif afgeven. Ze wilden geen vergoeding. Heb wel aantal x aangegeven dat dit bijzonder aardig is. Het hoeft zo niet maar is wel enorm positief. Nogmaals dank aan liefhebber .Fam.  Stoelwinder of Stoelbinder. Sorry.

Het is de 05. Dit nummer hou ik van. ( Historie, was 1e duif waar we TT mee vlogen )Wel blij dat deze terug is en gaat as zaterdag mee.