8 aug Prettig en onze duiven elders.

Minder warm

Dat is wel even lekker hoor. Vanavond de prestaties van de jonge duiven gedownload vanaf Compuclub. Mooi programma. Ook even naar onze duiven gekeken die elders zitten. Je kan niet alles volgen maar de jongen die zijn verhuist naar ander hok gaat vaak nog wel. Als ze goed vliegen hoop je dat te horen!

Afgelopen week dus bij Kors een 1e van het rayon en laat ik vanavond nu zien dat hun 2e duif ook via ons komt. Direct uit kweekhok van broer Toon komt de 18-951. Dus bij Kors een 1e en 2e via Gebr. Kruisweg. Dat is toch wel mooi. De 1e is uit Inteelt Kannibaal met Inteelt Heremans-Wondere Dirk. Deze was dus ook 1e van Rayon West.

Hun 2e duif is er 1 uit kweekkoppel die steeds meer bekendheid krijgt. De 10-766 van Toon x  de 14-876 Homma duif uit de Maldini. Dit is zus of broer van de super duif ( de 69) die bij Comb. Van de Linden De Vries zat. Nu vliegen ze onder M.de Vries en Zoon.

Als je dan uitslag bekijkt van PV De Doorzetters dan is eigenlijk 1 tm 6 Gebr. Kruisweg bloed:

Ach het is toch wel leuk als het goed gaat met onze duiven. Toch? Het is in ieder geval een vermelding waard volgens ons.

 

De “oude duiven”van ons zijn bij elkaar gezet. Ze hebben het laten zien dit jaar. Op Vitesse kampioen geworden. 3 overwinningen in club op Vitesse en 2 op Midfond. In rayon 2 x 2e op Vitesse en 1 x 1e op Midfond. Alle standen worden eind seizoen op site gezet.

Als beloning mogen ze nu een nestje groot brengen. Deze jongen worden ook geringd. Heb je interesse dan kun je altijd even bellen of mailen. Bij contact staan onze contact gegevens.