5 juni Jaloers

Druk

Wil toch zeggen dat het nu wel aardig druk is met duiven. Duivinnen, doffers en jong. Wij willen het zo goed mogelijk doen en proberen overal aan mee te doen. Nou dan is het op dit moment wel moeilijk om alle ballen in de lucht te houden. Je hebt nu 3 groepen die moeten trainen. Dan zijn onze jongen bijna een week hersteld van coli en de eerste opleervlucht moet nog komen. Over 2 weken 1 e vlucht. Normaal doe ik minimaal 10 opleervluchtjes . Lukt nu niet. Denk erover na om de jongen direct een 1e goede en moeilijke test te geven.

 

2 opleervluchten die door de week plaatsvinden! Grote kolder! Kijk ik heb een jaartje alle tijd voor duiven gehad en vond het toen geen probleem maar als je normaal werkt, met een 40 uur, dan wordt het wel moeilijk. Toen ging het ook wel erg makkelijk. Je had tijd genoeg voor bv opleren, training, bad, etc etc en last But not least, nog tijd voor privé leven. Vrouw, kinderen en kleinkind.

Ben dan ook jaloers op liefhebbers die lekker alle tijd hebben voor hun hobby. Heb je de tijd dan KUN je eens wat schipperen met bv slecht weer of bad of privé zaken of opleren of schoonmaak. Met werk heb je strak schema en moet alles passen.

Goed we gaan kijken hoe ver we komen. Ik wil nog niet kiezen voor bepaalde vluchten maar of dat zo verder kan? Toch specialiseren ? Of alleen duivinnen? Na dit jaar een echte evaluatie.