3 juni Terug

De 76 terug

Hij was op Quiévrain 3e in Afdeling op 12.348 duiven. Een Teletekst dus. Op de fondvlucht Troyes meegegeven. Kwam niet thuis. Tijdens die vlucht is er toch ergens onweer geweest en wellicht had onze 76 er last van. Ik schreef het op site dat er 3 doffers misten en Henk Marsman reageerde daarop met de opmerking: je moet hopen dat ze even ergens verzorgd worden dan kunnen ze nog terug komen.

Krijg ik op dinsdagmiddag mail dat deze doffer is opgevangen . Gelijk gebeld en deze man heeft 3 sierduiven en daar zat hij vanaf dinsdag tussen. België .  Maandag al rond het hok en dinsdag naar binnen. “Ik wil hem graag terug “ gaf ik aan. Dat kan zei hij maar hij ging die avond op vakantie. Het hok staat altijd open want de 3 sierduifjes kunnen altijd in en uit. Hij had geen hok , kooi of andere liefhebber beschikbaar. “Zit niets anders op om even te wachten tot ik terug ben van vakantie” gaf hij aan. Nou dat was een teleurstelling hoor. Kon niet anders . Was niet zo blij natuurlijk want onze 76 gaat ook IN en uit. Straks went ie ook nog. Maar Henk zei t al : als ze op krachten zijn kunnen ze terugkomen. En ja hoor . Zondagmorgen om 9.00 uur op de klep.

Onze 76 dacht zondagmorgen nou ik ben er weer en ik ga vanuit Deinze ( België onder Gent) naar mijn eigen hok . Klasse!  Daar is voer ook beter 😉. IN ieder geval super blij mee en zal de man even bedanken .