4 mei. Prachtig

Aankomsten

Met deze wind zo/  zuid hebben wij , met onze ligging , normaal geen kans. Wij zitten zuid oost van de Afdeling. Dus kijk je naar je woonplaats en rayon.
De duiven gaan met deze prachtige losplaats ligging ( westelijk) natuurlijk via kust en ook zijn er duiven die via Noord Holland naar Friesland moeten. We maken het onze duiven onnodig lastig. Ze mogen best leren maar ik zie dit andere afdelingen niet doen.

Toch zijn we super tevreden vandaag. Vorige week niet maar toen waren ze minimaal net zo goed. Iemand vroeg of ik boos was op mijn duiven. Nou dat zeker niet want er was iets anders loos vorige week. We waren ook in goed gezelschap met top liefhebbers die er niet aan te pas kwamen. Dat is dan schrale troost en weet je dat er iets meespeelt.

Vandaag waren ze ook goed en nu wel met super uitslag. Maar laten we beginnen met de aankomsten. Uit verkeerde richting maar wat was het genieten zeg. Als raketten of als roofvogels vallen ze naar beneden. De 1e niet hoor die maakte paar rondjes extra maar de meesten dachten dat ze als 1e aankwamen. Prachtig!

Alles thuis

Wederom alles thuis vandaag in korte tijd. Vorige week zaten we laat maar ook keurig alles thuis.
Winst in de club en 4 in top 10. 25 van de 35 in de prijzen. 71 %! Lekker hoor.
En dan ook voor 2 e keer in 3 vluchten Grootmeester in Rayon West en Samenspel. De ploeg doet t dus goed.
Wederom trots op vliegploeg.

Morgen meer over de winnaars.