4 dec. De 67 “Bolle”

Omdat we een nieuwe site hebben ontkom je er niet aan om wat historie te copieren van oude naar nieuwe site. Zo kwam ik het bericht tegen van onze doffer “De Bolle” de 67. Deze doffer is vader van de “Regret” 16-236 en de “All Before You” 16-237.  Deze 2 dochters zorgden op 15 april ’17 van 21.289  duiven voor en een Afdelingsoverwinning en een 7e plaats. De Bolle vloog met name 2013 en 2014 goed echter kwam een keer gewond thuis. Ik schreef toen: na borstbeen tot stuit enorm veel ruimte en een kleine wond. Een ongeluk dus.

Nou na dit ongeluk kwam “De Bolle”niet meer op tijd. Na 1 maand herstel is ie nog 6x mee geweest zonder prijs.

 

De 67 in 2013 en 2014 regelmatig een kopprijs. Met name op vitesse en midfond. Conclusie is dat we deze doffer op de kweekhok hebben gezet. Dat is een goede zet geweest want de 2 zusjes hebben meer goede resultaten gevlogen. Zijn we dus blij mee.

Dan is er ook nog een zus van “De Bolle”. Dat is de 019 . Een duif bij Deinema-Kruisweg. Deze vloog al mooie topprijzen . Zal ze even noemen.

 

2x een 1e NPO vlucht op midfond:

 

Dit zijn zo maar even 2 uitslagen van de zus van “De Bolle”. Ouders zijn kwekers van Toon die deze  “natuurlijk” bij Anton heeft gehaald. De ouders geven goede maar dus ook de duiven van die kwekers geven winnaars. Hier moet je dus verder mee en dat gaat ook gebeuren. Ook de 019 krijgt een mooie partner. Ben wel heel benieuwd wat dat geeft. Geduld is een schone zaak.