31 mei Klaar

Jong

We zijn weer klaar met het verduisteren. Gelukkig. Het gaat hier heel makkelijk hoor maar wat een “ gedoe” is het toch. Goed het is weer achter de rug. Eind middag jong er nog even uit en gelijktijdig de ouden pakken voor inkorven. Even na 4 uur eruit en dat zou toch moeten kunnen. Nou net aan. We beginnen om 18.15 en na 1 uur en 45 min ( even voor 18.00 uur) komen de jongen naar beneden met de fluit. En ook gelijk in het hok . Top. Na een uur en 15 min. hadden ze nog geen zin.

Gisteren werd de fond vlucht afgelast dus maar even de jongen gepakt voor 2e lap. Bijna 8 km nu.  Weer 5 manden om de beurt gelost. Ze gingen er al beter uit.

Bij thuiskomst vlogen ze alweer boven huis en bleven ook nu weer vliegen. Binnen komen komt nog wel . Tot nu toe dus totaal geen probleem.

Geen Fond

De fondvlucht is afgelast . Een besluit van t NPO. Dan kijk je na deze beslissing op bv Facebook en zie je allerlei meningen verschijnen. Iedereen weet hoe het moet of zou moeten. Echt weer duivensport hoor. Iedereen weet het weer beter. Zelf ben ik er van overtuigd dat NPO deze beslissing weloverwogen doet en met een reden . Niet om ons te pesten! Er word ook enorm op ons gelet denk ik. Het is niet anders en we leggen ons er bij neer. De Vitesse is wel ingekorfd en zal waarschijnlijk ( volgens mij ) zondag los gaan. 33 duiven van ons .

Weekend!