29 mei . Slecht

Vergeten

Deze vlucht vanuit Chimay is een vlucht die wij kunnen vergeten. Het was slecht , heel slecht. Was er al bang voor. De vorm is er niet. Dat kan gewoonweg ook niet. Je ziet het ook aan prijs%. 4  van de 20 . Nee dit was t niet. In de club beginnen we met een 9e en een 12e . In Rayon een 69e . Vergeten dus. Kijken hoe we ze wel in vorm krijgen.

Lap

De jongen vanmiddag ook weggebracht. Moet je nooit doen met een vlucht en met vliegduiven in de lucht. Je vraagt om ellende . Maaaar het moet in t weekend want tijdens werkweek kan het niet of nauwelijks. Niet te moeilijk gemaakt hoor . Alles in 1 keer los. En alles ,bij auto op de Dam zetten, thuis. Jongen doen het goed . Nog geen coli gehad en dat is wel spannend want we hebben daar ieder jaar wel even last van.

Live

De Benzing live is dan ook eindelijk binnen. Omdat de chips moelijk leverbaar zijn heeft ook Benzing vertraging in de levering. Deze week alles aangesloten. Nog even op een avond het vliegprogramma gewijzigd in de klok. Vanmorgen alles geïnstalleerd en eigenlijk valt dat wel mee. Het werkt . Prachtig om te zien dat de duif direct gemeld wordt in je telefoon en ook gelijk op de meldsite staat. Nou ik vind dat mooi dan.
Ook makkelijk bij lappen als je onderweg bent en de duiven gaan direct naar binnen. Je ziet het gelijk. Ook tijdens lap jongen kwam er nog een duivin  binnen. Piep zegt telefoon . Er is een duif aangekomen. Mooi man! Mooi speelgoed.