28 maart . Alles los.

Wennen

Ja het is even zoeken. 3 afdelingen los , hoe deden we dat ook alweer. Dat uur mogen ze van mij afschaffen hoor maar een uur langer licht vanaf volgende week is voor onze omstandigheden wel lekker. De jongen kunnen nu dus los maar de ouden wil ik ook graag laten trainen. Alles moet na t werk.  3 x zijn de jongen los geweest en gisteren had ik ze warempel snel binnen. Op de fluit hup t hok in. Ze hadden honger denk ik. Dan kunnen de duivinnen en doffers ook nog net.

Was vandaag even thuis om de hond uit te laten en dat was rond 13.00 uur. Voor t eerst de jongen los zonder ‘oppas’. Het zou voor ruim 3 uurtjes zijn. Het is perfect gegaan. Heb veel gevolgd via camera’s en zag ze hun ding doen. Het hok was hun basis gelukkig .

Ook het schuurtje en denk ook dak van huis want ik zag ze heen en weer vliegen. Maar nog niet op plat dak van buren gelukkig. Bij thuiskomst ook redelijk snel weer in hok en zo tijd voor de ouderen. Gaat goed en geen klagen over hun training. Lekker rustig alles opgebouwd en ze doen wat de baas wil. Wat willen we nog meer