24 juni . 3x

9e snelste duif op 30.333 duiven.

Weer enorm trots op onze club duiven. Wederom een andere duif voorop! Het is niet steeds dezelfde duif die uitblinkt. Nee, iedere TT notering een andere.

We staan hier 8e maar omdat er leden in EE niet melden en wel bij Top 10 horen gaan wij naar 9. Iedereen meld tegenwoordig en toch zijn er weer collega liefhebbers die iets anders doen. Wel kijken wanneer en of ze erbij zitten maar niet melden. Reden? Zondag? Ach er is geen goede reden vind ik. Het is zo zielig! Dan sta je bv 9 of 10e en komen er op avond uitslag nog even 2 duiven bij. Tata. Man man.

Chalons en Champagne

Donderdagavond inkorven voor een 445 km. Zondagmorgen om 7.30 uur los. 3 nachten mand dus. Beetje teveel voor de volgende week een fondvlucht vind ik. Maar eens goed kijken wat te doen.

Afijn we hadden een schitterende uitslag waar we weer blij mee zijn. Gerrit Vedder had alles klaar gezet en antenne’s goed gelegd. Ook heeft Gerrit ze opgewacht. Vanuit Texel keek ik mee via de camera’s. Is een andere beleving van duiven opwachten hoor maar ook genieten . Ik zie 2 duiven op beeld en rondje maken . Duurt wat lang voordat ik weer iets zie. Ja daar zijn ze weer . 1 op dak halverwege en 1 die over dak heen valt en landt bij de buren. Dat is een vreemde denk ik dan. Even later de jaarling doffer 134 op de antenne. Is een zoon van “De Bolle”. Die doffer heeft al heel veel fijne duiven aan ons gegeven. Stamboom volgt later. ( Zijn wij wat anders in). Niet zo commercieel.

Club: Alles thuis om 14.38 uur