20 mei. Verzorging

Vakantie

En dan moeten je huisdieren wel verzorgd worden natuurlijk. Wat is het dan fijn dat er liefhebbers zijn die de verzorging op zich nemen. Ik zou bijna zeggen : natuurlijk is daar Gerrit Vedder die naast zijn werk en de Maargieshoeve ook onze duiven wil doen. Geweldig. Ook is daar Wim Buwalda. Wim nam jaren geleden al eens de verzorging voor zijn rekening maar het oude hok werd te lastig voor hem omdat het zo klein was. Nu Wim gevraagd of hij het  een dagdeel van Gerrit wil overnemen. Dat wilde Wim gelukkig en ook daar zijn we super blij mee. Door hun medewerking worden duiven verzorgd en konden ze mee met midfond vlucht. Dan kwam broerlief Toon ook nog even om de duiven in te korven en naar club te brengen. 3 man druk omdat ik met vakantie ga.

Echt onwijs blij met hun hulp want zonder die hulp kunnen de duiven niet met vlucht mee en kan ik niet op vakantie. Ja je kan vlucht overslaan maar daar zijn we niet zo voor. Als het kan dan gaan ze mee!

Resultaat

Daar zijn we best wel blij mee. Alleen de 1 e duif mag wel paar minuutjes eerder komen maar rest is best wel goed. 1 e duif is een 53e van 17.928 duiven. Best goed van deze doffer. In club de volgende uitslag:

Het wordt saai maar wederom een prijs% waar we heel trots op zijn . En weer in top van grootmeester uitslagen. Kijk bv naar Afdeling:

Ruim 700 deelnemers.

3e grootmeester Provinciaal. Hoe puntentelling ook is het betekent zeker bij met 34 duiven mee een hoog prijs %. Niet 1 malig maar tot nu toe iedere week muv vlucht 2.
27 vd 34 in prijs : 79 %

in club is het 67%

Dus alle complimenten naar de verzorgers Gerrit en Wim!