19 juli. Bijzonder !

Jong vanuit Boxmeer

Een weekend met 2e vlucht Jong en laatste oud.  Jong moet vanuit Boxmeer 125 km naar huis met noorden wind. Onze gedachte was dat het een vrij eenvoudig vluchtje zou worden want met noorden wind vlieg je in ieder geval niet door. Nou dat was dus niet het geval. Bijzonder. Dacht dat het aardig goed weer was maar waarschijnlijk toch verkeerd gezien. Het meest bijzondere vond ik dat ver na 1e duiven , dus veel en veel later, er nog duiven uit zuid kwamen. Op een moment een stuk of 7 waar er 1 van ons tussen uit valt. Uit Zuid!

Uiteindelijk kwam maandagmorgen om 11.00 nummer 32 van de 34 jongen die mee waren binnen. Zaterdagavond misten we nog 6 stuks.

Resultaat in club is wel aardig.

Prijs% goed dus dat ik ook ok. 4 bij de Top 10. Klasse.
In rayon begint onze club pas op prijs 50 en dat is niet goed. Ook vreemd en bijzonder. Eens kijken wat dat volgende vluchten laat zien.

Oud

Vierzon . De laatste vlucht voor oud . 602 km. Dit ging niet goed. We zaten  in club met 47 duiven nog net in de punten met 2 duiven.  Op plaats 10 en 12. Te laat. Tot nu toe ook onverklaarbaar. De training was wel aardig.

We hadden bezoek en rond 17.00 lekker eten . Gourmet ! Nou dat was lekker maar t wachten was minder . We hadden er wel 1 verwacht die beetje op tijd was maar er kwam geen duif. Toch mogen ze nu bij elkaar want ze hebben een perfect seizoen laten zien.

later hierover meer