15 juni Vaderdag

16 juni Vaderdag

Het zal wel de omgekeerde wereld zijn maar heb morgen op Vaderdag een uitje met mijn beide zonen. Uitgenodigd voor een paar heats karten. Pa geeft iets aan kids. 2 weken geleden besproken. We zijn er alle drie fan van dus zie er enorm naar uit. We pakken een baan in midden van t land.
Dan heb je een vlucht die uitgesteld wordt naar zondag. Ja dat hadden we niet voorspeld. Zal dus niet bij de aankomsten zijn. Je kunt wel alles willen maar je krijgt niet alles. Een collega liefhebber gaat ze binnen halen.

Jongen

Niet meegedaan met africhting Afdeling. Reden eerder uitgelegd. Wel gisteravond naar Vollenhove en vanavond naar Meppel. 1 gewonde die gepakt is door roofvogel. Het zit nog niet mee.
De jongen, met hulp van mijn vrouw, gechipt. Nou neem van mij aan dat dat laat voor ons is. 1 week voor de 1e vlucht jonge duiven chippen is niet iets waar ik trots op ben. Vorige week ook pas in klok gezet op de club. Heeft allemaal te maken met dat vroege seizoen voor de jongen waar wij hier toch nog aan moeten wennen hoor. Zijn de duiven er klaar voor? We gaan het zien.