14 Okt. Update – apart

Heb de doffers en duivinnen gescheiden. Nog 18 duivinnen en 16 doffers in het hok. Moet naar 15 en 13/14 . Dan hou ik al rekening met reserve voor de winter en het loslaten in die periode. Klopt ja, laatste jaar ook niet vastgehouden en dat zal dit jaar ook niet gebeuren. Nu loslaten vraagt natuurlijk om problemen want er zitten er in het hok die absoluut niet op postduif lijken. Die kunnen ook niet goed vliegen. Ik wil hier eigenlijk ook (bijna) alles hetzelfde doen ivm vorig jaar.

We zijn al net zo geëindigd als vorig jaar. Toen ook succesvol met jongen doorgevlogen tijdens natour en wat een start hadden we daarna in 2017. Dus zoveel mogelijk hetzelfde. Geen veranderingen dan? Ja zeker wel . Kleine veranderingen en in het hok ook een paar aanpassingen.

Ik wil toch zeggen dat we super tevreden zijn over kwaliteit wat er nu zit. Laat ik zeggen dat het aardige duiven zijn. Het vertrouwen is er zeker. Ivm vorige jaren is dat vertrouwen nu nog groter. Maar oh wat kunnen we er ook naast zitten. We kunnen er niets van zeggen en al helemaal niet voorspellen.