13 juli laatste

Laatste opleer jong

De laatste voor de 1e officiële vlucht voor jong. Ik vind dat jonge spul geweldig . ( als het loopt) . Loopt het ? Ach denk dat t minder kan. Maar ook beter.

Wilde graag nog even een lap geven en in 1 streep thuis. Dan moet je ze niet in Staphorst of Zwolle lossen denk ik. Ben op 34 km gaan zitten in Zalk. Hier gaat t altijd wel redelijk tot goed.  Nu ging het zoals ik had gepland. Alles in 1 streep thuis en ver voor mij. Het binnen lopen moet nog wat beter. Er zijn jonge doffers die wel erg rijp zijn want oh oh wat willen ze graag bij duivin zijn. Zit er een vreemde duif bij de club dan is het met aantal jonge doffers echt feest. Of een oudere duivin dan hebben ze gelijk geen aandacht voor wat anders.
Het trainen wordt dan moeilijker.

Wil graag wat jonge doffers overhouden maar we beginnen al met bijna 2x zoveel Duivinnen .

 

Laatste midfond vlucht

9 stuks mee . Had er 10 maar vond de 41 toch niet goed genoeg. Vorige week bijna laatst dus dan is het niet goed. Dacht dat ze hersteld was maar schijn bedriegt.

Ook enorme fout gemaakt met doffer 07 . Tjonge hoe stom kun je zijn. Afwachten wat hij gaat doen.

Eerste vlucht Jong

Naar Duiven. Alles 1 in x los. Met zuiden / zuid westen wind. We wonen in zuiden van afdeling dus ….. ja de meeste jongen vliegen lekker enthousiast mee zaterdag. Hoop dat ze voor t water terug gaan. Dan lekker wind tegen. Afijn heb de jongen voor zaterdag absoluut niet op honger of trek. Ze moeten de energie hebben om ook nog terug te vliegen.