12 nov. Zacht

Vergadering

Vrijdag jl was er een najaarsvergadering bij onze club. Had er best wel zin in om even te melken over van alles wat. Moest afzeggen ivm ziekte. Ziek? Ja , ben nooit ziek maar in 1 keer was ik v d leg. Hoorde van Toon al wat Corona gevallen en ook via iemand die in ziekenhuis werkt. Zelf maar even een test gedaan en ja hoor Corona.  Had me graag even bemoeid met aantal zaken tijdens vergadering maar kon er dus niet bij zijn. Nu maar eerst maar even uitzieken.

Zacht

Dat was wat mijn kleinzoon zei toen hij een duif in t hok  “aaide” dit weekend. ( gelukkig ontwijken de ouders de Corona patiënt niet) . Hij voelde het ook goed want wat worden ze weer mooi glad en zacht . Prachtig !

Selectie

Zal ook eens aan de selectie moeten gaan denken. Ben er niet sterk in. Stel het altijd uit. Het moment is volgens mij direct na seizoen of vanaf eind rui want tijdens rui vind ik t niet eerlijk. Als je alleen op prestaties doet kan het altijd natuurlijk maar daar wijk ik wel eens vanaf. En ook wel met succes!

Nog paar dagen herstellen en dan doorpakken