1 jan 2019 en BINGO

Gezondheid

Als eerste willen wij ieder een gezond 2019 toewensen. Dat is het belangrijkste.

Duiven

Staan bij mij op vlieghok in teken van voeren en van drinken voorzien. Beetje schoonmaken en klaar. Voel me eigenlijk een beetje schuldig over de tijd die ik nu besteed aan de duiven. Vanaf de kerst al griep en kom er niet vanaf. Als je doorwerkt duurt het iets langer zeggen ze. Dus nog minder aandacht voor onze hobby.
De vliegers zitten ook nog apart. Er is nog steeds niet geselecteerd. Er zijn nog geen koppels gemaakt. De grote schoonmaak moet nog plaats vinden. Wel krijgen ze in voerbak alles wat ze nodig hebben en ook wekelijks een bad. Ook mogen ze in het weekend los.

Kweken

Toon is al aan het kweken. In Steenwijk kregen we dan altijd die 1e ronde aangevuld met ronde van vliegers. Dat ging altijd heel erg goed. Laatste 4 of 5 jaar kampioen Jonge duiven. Wij gaan nu met 2e ronde spelen wat betekent dat mijn vliegduiven ook later bij elkaar gezet kunnen worden. Komt mij eigenlijk wel erg goed uit want in Steenwijk ben ik nog niet klaar voor de kweek. Duiven overigens wel hoor en dat ligt ook aan het weer. Ze krijgen nu rust voer van Matador. Wellicht nog iets meer gerst erbij om ze rustig te houden.

Bingo

4 jan is er bij onze club, PV De Doorzetters, een nieuwjaarsborrel en een BINGO. Kom ook gezellig meedoen. Er zijn zeer bijzondere prijzen te winnen.
Ook de leden en partners van o.a. PV De Koerier Steenwijk zijn van harte welkom.

Natuurlijk is er ook tijd om lekker met elkaar een drankje te drinken.