14 Okt. Afscheid

Zaterdag 14 oktober jl hebben wij dan afscheid genomen van onze moeder. Zij was onze trouwste fan. In 10 maanden je vader en moeder verliezen is hard. We pakken de draad weer op hoe moeilijk het ook is. Zondag 15 oktober zijn we er mee begonnen. Ook met de duiven want die hadden aantal weken alleen water en voer gekregen.

Zaterdag jl was ook de prijsuitreiking van Rayon West waar we oa :

1e generaal Kampioen Onaangewezen 2017 zijn geworden. De bovenste trede van podium bleef leeg want we waren natuurlijk niet aanwezig. Fam. Buwalda heeft de prijzen in ontvangst genomen inclusief een mooie bos bloemen. Nogmaals dank daarvoor.

Aantal weken niet schoon gemaakt dus gisteren op mooie zondag alles onder handen genomen. Verstand even op nul. Zo zeg wat een veren en stront ruim je dan op. Gewoon vies en ook nog mugjes erbij en zo. Niet best en ik denk ook niet voor duiven. Dat is niet wat we hier willen in Steenwijk, hou van een schoon hok. Nu weer clean en natte plekken schoon en droog gebrand. Ook paar geselecteerd maar ben er nog lang niet. Er zitten er nog teveel voor de winter. Kom ook een paar duiven tegen die heel ver in de rui zitten. Bijna kale koppen hebben ze. De para kuur zit inmiddels ook in water.

Nu ook verder genieten van ons 1e kleinkind Micha. Een gezonde stoere kleinzoon. Is mooi hoor.