21 juni. De 529 en Felicitatie

1 op 4 / 13 van de 20

Exclusief de overnacht Duiven scoren we 65%. Kijk dan mag je zeggen dat het weer aardig gaat. Is dat het 1e waar wij naar kijken? Nee , eerst naar de ranglijst maar als die goed is dan zsm naar prijs%. Dat is nl ook een indicatie hoe ze er voor staan. ( Om eerlijk te zijn halen we de overnachters eruit. Prachtige duiven maar op deze afstanden zie je ze nooit ( bijna nooit ) in uitslag. Ze gaan ook alleen mee voor training en omdat ze over klok ‘moeten’ worden ze meegeteld. )
Met een 1e en 2e prijs In de club moet je dan tevreden zijn en dat zijn we.

We hadden het niet verwacht hoor. Na controle bij Wolff was er wat orni bij 2 vd 3 duiven. We hebben er wel voor gekuurd. Ook hebben de Duivinnen op hun “donder” gehad. Heeft t geholpen ? Wel iets want we doen weer mee in de uitslag. En zelfs uitslag van de Afdeling:

Op een 28e prijs zien we onze duivin de 17-529. Van 19.994 duiven. ( Dit zijn aantallen) Wederom onze 1e duif. Deze duivin is zo goed! Ik weet niet meer hoevaak zij hier als 1e duif aankomt en bovenin de uitslag. Vorige week op Blankenheim ook  onze 1e duif en 14e op 336 duiven.
”Miss Quievrain“ heet ze omdat ze als jonge duif al een TT 8e op 13.332 duiven vloog  in de Afdeling. Op Quievrain.

Ook op Quievrain met 12.201 duiven een 11e plaats in Afdeling

Op Deurne een 9e TT met 6.386 duiven Afdeling

Op Morlinquert een 34e op 8.939 duiven Afdeling

Op Chimay een 28e op 19.994 duiven Afdeling

Dus niet alleen in de club top  maar tot in de afdeling een duif die prijzen vliegt. Zo trots op haar. Ze is nog nooit op fond meegeweest en denken daar nu wel over om haar mee  te doen. Dit is laatste jaar dat ze vliegt.

Felicitatie

Peter Onrust, je gaf laatst aan dat je wel eens op onze site komt. Als je dit leest nogmaals de felicitaties voor de overwinning op Chimay in de Afdeling. Niet alleen je 1e duif is top maar ook het vervolg. Top. Ben blij dat we vorig jaar een bon van  je hebben gekocht. We zijn benieuwd of die 2 jongen het bij ons net zo goed gaan doen.

 

Alles thuis

Wederom alles thuis . Rond 13.00 gingen we lekker fietsen en met de hokken dicht is dat een lekker gevoel. Tot nu toe is er 1 doffer van 2017    afwezig. Al 3 weken.