25 juni Prachtig duifmelden

Duifmelden

Wat een prachtige site is dat toch. Als je inlogt kun je zien wat O.a. de afstand is , waar de 1e duif zit en wat je snelheid moet zijn. Aan de rechterkant zie je dan je duiven die mee zijn. Dus even inloggen op beheer en via duifmelden zie je alle belangrijke info voor de vlucht.

( als je eerst duifmelden doet en dat inlogt moet je de meldzuilen wel weer verversen. )

Links de vluchtinfo zoals die nu staat voor Chimay as weekend en rechts komen dan de duiven te staan die je thuis verwacht.

Hieronder ook de melding die op de Afdeling Friesland site staat.

“Met enige regelmaat worden er op losdagen duiven gemeld terwijl de duiven net zijn gelost. Veelal doen deelnemers dat om te kijken wat de afstand voor hun is. In vrijwel al deze “spookmeldingen” verzuimt men om de zelfgedane melding te verwijderen. Dat betekent dat de beheerders deze moeten verwijderen.

In 2018 is voor het bepalen van de individuele afstand een module ingebouwd. Gebruikers moeten hiervoor wel een inlog aanmaken via de meldsite (staat links  bovenaan).

Na inlog krijgt men een overzicht die op de gebruiker van toepassing zijn waaronder dus de afstand.

Wij adviseren de gebruikers om hiervan gebruik te maken om het overzicht van de meldsite zuiver te houden, en om de beheerders te ontlasten. Ook zij hebben duiven mee op de vlucht.“

https://afd11.duifmelden.nl/beheer/