15 juni Dip

Slecht

Ons vermoeden is waarheid geworden. We doen niet mee in de uitslag. Bagger! In de club beginnen we met een 14e en dan een 43e prijs. Nou dat is niet wat we gewend zijn. Beetje arrogant ? Wellicht maar het is wel waar. Dit hebben we nog niet meegemaakt. Ik zag het al aankomen want o.a. de training van duivinnen is onvoldoende. Ze voelen ze altijd zijn. Begin seizoen goed maar wordt steeds minder. Zoals gisteren aangeven was er iets orni maar vraag me af of het dat is. Kijken wat volgende week brengt.

Van een trouwe gebrkruisweg.nl  bezoeker kreeg ik de opmerking om eens aan de heg te denken die verwijderd is. Of het daar aan ligt? Geen idee maar kan het me niet voorstellen.

Jong

De jongen hadden ook te maken met Dip. Woensdagavond jl werd er niet geluisterd. Bleven een 10 duiven rond hok slenteren. In het hok werd er slecht gegeten. Direct alle voer eruit gehaald. Nu 3 dagen aan de kuur. 1 dag vast. Zaterdagmorgen gaf er 1 jong over. ( wat ik zag) Zaterdagavond werd er weer met hoog tempo gevlogen alleen hoofdzakelijk om het huis heen. Zo nu en dan omhoog maar vnl laag rond het huis. Hok was los en na een uur kwamen de eerste jongen naar binnen. Toen voor de rest de fluit en jawel er werd weer geluisterd. Kijken of we de echte coli of zoiets voor kunnen blijven.