12 febr. Heropening en 2 tal keuring

Inmiddels alweer 3 gouden medailles een aantal zilver en brons. Mooie sport en achter iedere medaille zit een verhaal. Die van Carlijn Achtereekte vind ik wel erg bijzonder. Uiteindelijk een trainer / coach bellen om dan toch een gouden medaille te winnen. Het lukt haar en vind dat heel knap. Voor Sven en Ireen natuurlijk ook. Aan de top komen is 1 maar er blijven is 1,2 en 3!

Bij onze club PV De Doorzetters hebben we as vrijdag, 16 februari, een heropening van het clublokaal. Door aantal vrijwilligers heeft het gebouw een nieuw kleurtje van binnen gekregen. Tijdens de heropening wordt een 2 tal keuring georganiseerd. Mooi initiatief dus ook wij zullen van de partij zijn.  Nu valt het wel samen met de finale van TVOH en dat is dan weer ander ding. TVOH? zult u zeggen. Ja daar kijk ik met name tijdens de Blind editions naar en dan later weer tijdens de live shows. Ach ik vind dat wel mooi en heb dan mijn favoriet cq favorieten. De poespas er om heen mag wel achterwege worden gelaten maar dat zal er wel bij horen. Zoals het er nu voor staat nemen we de show op en dan oorkleppen voor totdat we het gaan terugzien. Dat laatste is moeilijk hoor want er is altijd wel iemand die enthousiast wil vertellen wie er heeft gewonnen.

Met de duiven gaat het goed. Gisteren mooi zonnetje dus een bad aangeboden en weer veel poeder op het water. Zal wel goed teken zijn. De mest van de jongen ziet er ook perfect uit. Kijk ik er naar? Ja zie graag dat het vast is.