Zaterdag 20 maart Voorbereiding

2 april 1e training?

Het is allemaal wel wat. Al een jaar! Gaan we beginnen op 2 april? Nog even afwachten en zou toch zo graag willen zeggen: “We gaan los”. We gaan vliegen en wat zou het lekker zijn om weer eens wat te melken met collega liefhebbers. Natuurlijk onder genot van glaasje water😉

De realiteit is anders. De besmettingen lopen weer op. We zullen zien.

Zelf gewoon gewerkt. Hele jaar door. Al die berichten van thuiswerken en opgesloten zitten geldt niet voor mij en gezin. Met een hobby voor de afleiding is dan wel heel lekker.
Voor Toon heel anders. De kapsalon moest dicht. Ja dat is wel wat anders. Gelukkig is hij ook weer aan t werk want je eigen zaak dicht en geen inkomsten is toch wel erg bijzonder hoor!

Duiven: Jong

We lopen hier een beetje achter de feiten aan. We hebben wat pech gehad. Op dit moment hebben we 29 jongen zitten. Deel van vliegers en deel van Toon zijn kwekers. De jongen zijn nog niet los geweest. Het zou kunnen maar wacht nog even. Er komt nog meer bij vanuit kweekhok Zwolle. Eens kijken op wat voor aantal we gaan komen.

Oud

De ouden geven ons een goed gevoel. De Duivinnen zitten  al even zonder jongen en zijn eerder klaar voor de strijd. De doffers hebben de jongen tot eind spenen verzorgd en komen er nu ook aan. Iedere dag zie ik vooruitgang.
Wellicht toch maar eens even een eindje wegbrengen.