8 Nov. Nieuwe website krijgt vorm

Na veel testen en uitproberen begint het er toch aardig uit te zien. De naam www.gebrkruisweg.nl blijft natuurlijk hetzelfde alleen opmaak wordt iets anders.

We zitten nu op 8 nov. en de duiven beginnen weer op duiven te lijken. Met name de ‘oudere duiven’zijn wat verder omdat daar maar kort is bijgelicht. Er zitten 2 doffers bij die al zo mooi zijn. Witte neusdoppen, kop mooi in de veertjes, nek/ hals al glad . Een plaatje en dat geeft wel motivatie.

Aan het hok nog niets gedaan. Eerder vermeld dat we kleine aanpassingen zouden gaan doen. Je moet dan denken aan het vergroten van het in-uitvlieggat bij doffers. Waarschijnlijk gaan we dat ook doen bij duivinnen. Bij jonge duiven gaan we niets veranderen want daar vliegen we de laatste jaren wel erg goed mee. Met name 2016 en in het bijzonder 2017 gaat dat heel goed. Als je 6e in de Afdeling Friesland wordt met ruim 900 leden dan mag je daar heel tevreden mee zijn. In Samenspel E (180 l.) zijn we 1e geworden. Met die resultaten achter je moet je aan dat hok niets veranderen. Dat is wel duidelijk.