7 juli . Deel2

Zoveel

Als het zo goed gaat dan is er iets meer enthousiasme om te schrijven. Nu al deel 2 vandaag. Komt ook door eind van kampioenschappen vanaf nu. Ook nog even naar grootmeester standen. Ook deze week  staan we er weer bij:

Conclusie is dat prijs% goed is en dat is wat we heel graag zien. Dit lukt tot nu toe aardig. Ook is het zo dat bijna iedere keer een andere duif de 1e is. Trots op de ploeg. Lijkt wel een wielerploeg.

Midfond is klaar

Dat betekent dat de kampioenen bekend zijn. In onze club zijn we dat over 6 vluchten. Midfond !Of we het ook zijn over 5 vd 6 is even afwachten. Vorig jaar waren we het ook.

Nog mooier:
In West zijn we nu ook kampioen Midfond en daar zijn we heel trots op. Er zitten echte topliefhebbers in ons rayon en om daarvan te winnen is geweldig. Daar genieten we dan wel van:

Toekomst

Vandaag een opleervlucht voor onze j9ngen. De afdeling had de vlucht van zaterdag afgelast en verzet naar zondag. Helemaal goed natuurlijk omdat zaterdag niet kon ivm storm. De jongen zouden ver doorvliegen en dan terug tegen die storm in? dat risico zou te groot zijn.

Het vervoer kwam niet helemaal goed uit maar het is in onze vereniging gelukt . Met elkaar kan er veel.

Het was 1e x in auto en eigenlijk wel goed gegaan. 52 mee en er zijn nog 5 onderweg. De 1e jonge duif had haast en vliegt een 100 km per uur. Mooi weer en genoten van onze jonge duiven. Veel duiven alleen thuis gekomen dus goede training.

Op naar de vluchten.