6 juli Wachten


Warm

Op dit moment staan de duiven in Lorris. Ze blijven daar vandaag ook in de auto staan want de vlucht is uitgesteld. Een koudefront. Met ruim 30 graden in Frankrijk buiten temperatuur zal het in auto nog warmer worden. Kan er niets aan doen maar dan heb ik toch wel een beetje medelijden met de duiven. Ze kunnen veel hebben hoor ik dan. Dat moeten we maar geloven. Wachten dus.

38 Jongen

Staan in Deurne. 2 jongen thuis voor herstel. De 171 kwam deze week terug van vlucht. Mag en moet herstellen. De 139 heeft vleugelprobleem. Al eerder verteld. Deze duif ook per ongeluk nog een vluchtje gegeven met andere jongen. Toch weer thuis gekomen maar ze vond het niet leuk. Heel dom ( schaamte) van mij natuurlijk maar deze duif laat zoveel karakter zien dat ze mag blijven en volgend jaar weer een kans krijgt. Dit heeft ze verdiend.

”Oude”

Er staan 8 in Lorris en 10 in Deurne voor Vitesse. Nog 3 oude thuis. De partner van de 529 en 2 duivinnen die ik niet meer mee doe.

Beperkte verliezen

Als je alles zo op telt dan vallen onze verliezen wederom mee. Jaar is nog zeker niet afgelopen maar we horen ook andere berichten. Nog 21 ouden waar we met 24 begonnen. En bij jongen van 50 naar 40. Tot nu toe ja dat weet ik . Er kan nog van alles gebeuren.