4 sept 2,3,4

Quievrain

Wederom een jonge duiven vlucht vanuit Quievrain. In de club wederom een mooie prestatie:

Ja 3 tegelijk de klep. We hebben het dit jaar vaker en is ook opvallend. Dit jaar regelmatig een mooie serie in Top 10 van de club. Denk daar toch over na want dit was vorig jaar niet het geval. Wat doen we beter of anders? Worden de duiven dan weer  beter door strenge selectie? Wordt er naders ingekorfd? We zijn dit jaar wel naar nieuwe club verhuisd maar als ik de uitslagen dit jaar pak en vul dat in onze “oude”club in dan zouden we daar nu ook veel meer series draaien in Top 10. Wie het weet mag het zeggen. We zijn er blij mee in ieder geval.

%

Het % is niet voldoende omdat het onder de 50% zit. 13 vd 30 =43%.  Tja dat vinden wij hoor. Het is zo dat, in de club, alleen Halman een goed % draait maar de andere liefhebbers nog minder. Wel scoren wij 4 bij de top 10 en dat is super.

Rayon

In Rayon komen we iets te kort voor top prijzen.

Stand

Tussenstand Jong bij PVDD per 2 sept 2018. Het is absoluut nog niet gespeeld. Het kan zo weer veranderen maar onze duiven doen het goed tot nu toe:

Selectie

Vandaag dan 2 jonge duivinnen uitgeselecteerd. Man man wat een ergernis. De 13 die uit vroomshoop is opgehaald was heel mager. Komt wel bij maar luistert niet of is dom. Dan een bonte die al weken stront vervelend is. Paste niet in ons systeem denk ik.