31 juli . En?

De vraag

We kregen deze week aantal maal dezelfde vraag. Hoe gaat t met nieuwe , andere hok? Wat zijn je ervaringen? Al in eerdere berichten aangegeven dat we nog niet klaar zijn. Het is nog niet af. Dat is ook eigen gevoel . De resultaten van de vluchten met onze duiven geven uiteindelijk het antwoord.

De vluchten waar we aan mee hebben gedaan met oude duiven geven een goed resultaat. Uitzondering is 1 vlucht. Hier hebben we de week voor de vlucht de voorkant van hok in verf gezet. Hier wijten wij de mindere vlucht aan.

Jong

Met jong gaat het goed en eigenlijk steeds beter. We hebben nu 3 officiële vluchten gehad en t gaat best wel goed. Eigenlijk super!

In de club waren we vorige week 1 en 3 . Afgelopen weekend op Weert 174 km een super resultaat van onze jonge duiven.

1,2,4,5,6,7,9 , 11, 13 , 14,15. Dit zijn 11 bij de Top 15. Dit is in onze club met top liefhebbers wel een bijzonder goede uitslag. Ja dit zeggen wij zelf. Mag toch!

295

Onze 295 en 117 blijven het goed doen. De 295 was al 4e beste jonge duif in Afdeling (rond 19.000 duiven) en nu weer op tijd. Stand tm vorige week. Kan zo weer anders zijn maar tot nu toe is deze duivin lekker bezig.
Zij doet het niet met nestje maar vanaf plankje. Wel zijn onze jongen vanaf vorige vlucht gescheiden.

Hierbij uitslag PV De Koerier:

 


Afdeling:

West: