30 oktober. Bon PV De Doorzetters

Beschikbaar


Voor PV De Doorzetters hebben wij een BON voor een jonge duif beschikbaar gesteld.

Wij zijn 2 jaar lid geweest bij De Doorzetters en hebben daar een mooie, gezellige en succesvolle tijd gehad. Het 2e jaar ook nog Kampioen van de club. Daarna zijn we toch weer terug gegaan naar PV De Koerier in Steenwijk. Het is gewoon allemaal iets makkelijker omdat het dichterbij is. Eventueel lopend te doen en dat is bv na het melken wel prettig.
Tijdje geleden vroeg Gerrit Vedder of we een bon wilden doen voor onze “oude club”. Zo doen we dan even iets terug voor De Doorzetters. Het is een BON voor jonge duif uit kwekers of vliegers. De koper mag kiezen. Ophalen in overleg. Klik aub op onderstaande link en u ziet bonnenverkoop op Duivennet.
Bonnenverkoop PV De Doorzetters
Verkoop is tot 10 november 22.00 uur.

“Nieuw” Hok


2023 was voor ons weer een volledig seizoen met zowel Oude en Jonge duiven. In 2022 hebben we ons eerste hok(je) afgebroken en een “nieuw” bestaand hok geplaatst. Een ander hok is altijd afwachten of resultaten goed blijven en zeker als je het front verandert van Oost naar Zuid. Achteraf zijn we enorm tevreden en trots op onze duiven. In 2023 o.a. 2 x Afdelingsoverwinning . We hebben wel eerder gewonnen maar 2x in 1 seizoen nog niet dus mogen we stellen dat het nieuwe hok ook goed werkt.