3 mei LOS

Africhting

Het is er dan toch van gekomen. Op 3 mei de 1e africhting van 2020. Alleen de duivinnen gepakt. Ze mochten de weg naar huis , 25 km, zelf terug vinden. Dat is gelukt. De doffers mogen een andere keer. We pakken het rustig op.

“De 144”

De spanning zat bij “De 144” “Control”. Is ze hersteld van de vleugel problemen? Ze traint wel normaal weer mee met de groep. Ze gaat er ook weer gelijk uit bij training. Komt ze gelijk met de groep aan of houdt ze het niet bij? Deze 1e africhting was dus wel even spannend. En ja hoor ze zat erbij. Ik had de klok aangezet want als ze 25 km moeten vliegen en je hebt geen snelweg om thuis te komen dan moeten ze eerder thuis zijn dan jij. Oude duiven zeker. Dat is niet zo moeilijk. Klok was ook even een test. Dus deze africhting is meer dan geslaagd te noemen. Heel blij met “Control”. Nu moet ze het volhouden natuurlijk.

Jong

Alle jongen zijn dus nog aanwezig want heb ze vanmorgen allemaal in de hand gehad en in de mand gezet. Alle, min 2 stuks. Die zijn 1e keer los verdwenen. Ze leren de mand al aardig kennen. De drukte is er al wat af: