29 okt. Nieuw

Status

Op dit moment zijn onze duiven gescheiden. Doffers en Duivinnen apart. Alles zit aan de para kuur. Er is nog niet geselecteerd. Nee moet wel eerlijk zijn , er zijn 3 jongen uitgeselecteerd. Deze stonden ons totaal niet aan.
Nu zitten er nog 51 duiven in het hok. Het complete hok is dus bezet met duiven. Natuurlijk veel te veel. We moeten naar ongeveer de helft maar het selecteren lukt nog niet.

Gezellig?

Nou dat is het in de duivenclub natuurlijk niet. Na de laatste vlucht kan er niets meer. Normaal is onze club in rustperiode 1 x een avond in de 2 weken open. Lekker even met collega liefhebbers wat drinken en ouwehoeren over van alles en nog wat en , het leukste , over onze gezamenlijk hobby. Met de Corona ellende kan dat allemaal niet meer.

Ja we kunnen het via Zoom proberen maar dat is niet hetzelfde. Dat is niet gezellig. We zullen het nog wel even moeten volhouden zo zonder de gezelligheid in de club maar mis het het nu al!

Uitbreiding

Op kweekhok bij Toon zitten aantal nieuwe duiven. Hierbij 1 daarvan. Een zuivere Gaby Vandenabeele: “The last Beauty “ is de naam die Toon heeft gegeven aan deze duif. 20-412

later meer over deze naam!