29 maart OefenenOefenvluchten

We gaan beginnen met de oefenvluchten. 30 maart. De verjaardag van mijn vrouw. Het schijnt ook nog mooi weer te worden dus wat wil je nog meer.

Doffers en duivinnen zijn 2 x weggebracht. Doffers gisteravond nog om 18.45 gelost in Meppel. Wilde naar Zwolle maar het begon wel erg snel donker te worden. Bij thuiskomst geen duif. Moest met schemer weg en had een raar gevoel want ook toen nog geen duif. Bij thuiskomst alles thuis en was weer gerust gesteld. Goh wat KUN je toch stom doen. Was gewoon te laat. Ze waren ook nog niet los geweest dus hadden vast wel zin om eindje te vliegen.

Morgen dus Heino, alleen voor duivinnen. Waarom? Ach ze komen thuis met partner in de bak. Voor de jaarlingen goed om spelletje te leren. Volgende week is het plan om alleen doffers mee te geven.

Jongen

Nu 40 jongen en er komen nog een paar. Ze zijn nu in 3 x afgezet. En er komt dus nog 1 groepje bij. Door dit gedoe zijn er nog geen jongen losgeweest. Doe ik anders nooit maar is met 2e ronde niet anders. Dit seizoen ook wat minder tijd. Verduisteren ook wat ingewikkeld . Beginnen vroeg dus 14 uur wordt onmogelijk als ze ook nog moeten vliegen. Het is nog zoeken naar systeem met de jongen. Vind dat verduisteren ook zo ongelofelijk Niets.

Klok

onze M1 heeft een update gekregen in club. Onze computerman Marco Hoomoedt had alles weer goed geregeld . Klok ook opgeschoond dus alleen weer vliegduiven erin. Ook dit is weer klaar. Morgen de antennes en kabels checken. Ach zo schiet het toch wel op allemaal.